Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sju Chelsea-spelare till salu

Sillybloggen

Todd Boehly har spenderat omkring sju miljarder kronor på nyförvärv sedan förra sommaren.

Det råder därmed inga tvivel om att det flödar av högkvalitativa spelare i Chelsea, samtidigt som truppen nu innehåller mängder av spelare. För många.

Något som kan tvinga Londonklubben att agera.

Evening Standard hävdar att Chelsea har börjat se över “en stor” omstrukturering av truppen, och klubben är pressad att göra sig av med spelare för att fortsatt kunna ligga i linje med Financial Fair Play (FFP). Enligt tidningen är därför Christian Pulisic, Hakim Ziyech, Kalidou Koulibaly, Ruben Loftus-Cheek, Conor Gallagher, Romelu Lukaku och Pierre-Emerick Aubameyang till salu.

Även Mason Mount – som uppges vara jagad av Manchester United, Liverpool och Newcastle – kan komma att säljas i sommar enligt uppgifterna. Evening Standard skriver vidare att rivaliserande klubbar är medvetna om situationen och att Chelsea är tvunget att sälja spelare, vilket man ämnar att utnyttja när det kommer till förhandlingar om spelare.

Annons

Chelsea ligger för tillfället på elfte plats i Premier League och kommer inte att kvalificera sig till Champions League nästa säsong.

Publicerad 2023-04-21 10:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto