Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: Barça visar intresse för Keïta

Sillybloggen

Senaste tiden har Barcelona kopplats ihop med en rad mittfältare, bland annat Ilkay Gündogan och NGolo Kanté. Nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare ett namn finns på den katalanska storklubbens radar.

Det är spanska Sport som rapporterar att Barça överväger att värva Naby Keïta i sommar. 28-åringens kontrakt med Liverpool löper ut efter nuvarande säsong och därmed kan han ansluta som bosman ifall parterna skulle lyckas enas om ett kontrakt.

Totalt har Keïta noterats för elva mål samt sju assist på 129 matcher i Liverpool-tröjan sedan han värvades från RB Leipzig 2018. Mittfältaren har dock aldrig lyckats leva upp till de högt ställda förväntningarna som funnits på honom på Merseyside.

Sport hävdar vidare att Barcelona även kollar på Crystal Palace-stjärnan Wilfried Zaha, som också har ett utgående kontrakt. Sedan tidigare är det sagt att den katalanska storklubben – som är pressat ekonomiskt – kan komma att snegla mer mot bosmanvärvningar i sommar för att hushålla med resurserna.

Annons
Publicerad 2023-04-23 12:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto