Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ajax vill värva tillbaka Blind

Sillybloggen

I vintras valde Daley Blind att bryta sitt kontrakt med Ajax. Nederländska Voetbalprimeur hävdade att beslutet grundade sig i en stor schism med dåvarande huvudtränaren Alfred Schreuder som hade petat 33-åringen i flera stormatcher, vilket ska ha gjort vänsterbacken “bestört”.

Blind valde därefter att skriva på för Bayern München i januari, men där har han fått sparsamt med speltid sedan dess. Nu kommer uppgifter som gör gällande att veteranen är aktuell för en chockartad comeback.

Det är De Telegraaf som rapporterar att Ajax vill värva tillbaka Blind – sex månader efter att parterna gått skilda väger. Ajax-direktören Klaas-Jan Huntelaar ska ha inlett en dialog med 33-åringen för att försöka övertyga honom att återvända till den nederländska storklubben.

Som bekant är Alfred Schreuder inte kvar som huvudtränare i Ajax, vilket underlättar en potentiell affär. Enligt De Telegraaf är även belgiska Royal Antwerp med i jakten.

Annons

Daley Blinds kontrakt med Bayern München går ut i sommar och därmed är han fri att ansluta till en ny klubb som bosman.

Publicerad 2023-05-12 10:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto