Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Guerreiro erbjuds till Atlético Madrid

Sillybloggen

Raphaël Guerreiro har imponerat under Borussia Dortmunds Bundesliga-säsong och har svarat för tolv assist från sin vänsterbacksplats. Men nu gör uppgifter gällande att klubben är öppen för att släppa portugisen.

Enligt uppgifter från spanska AS har 29-åringen erbjudits till Atlético Madrid inför sommarens övergångsfönster.  

Den tyska klubben sägs vara ute efter att knyta till sig Borussia Mönchengladbachs Ramy Bensebaini på fri transfer och är således öppen för att släppa Guerreiro under sommaren.

Atlético är enligt uppgifterna ute efter lågkostnadsalternativ på transfermarknaden och Guerreiro passar den profilen. Ytterligare en fördel med den portugisiske landslagsmannen är hans förmåga att figurera både som ytterback och yttermittfältare, något som sägs falla Diego Simeone i smaken.

AS uppger även att Guerreiros relativt låga löneanspråk talar för en övergång till den spanska huvudstaden.

Annons

Guerreiro anslöt till Borussia Dortmund från Ligue 1-laget, FC Lorient, sommaren 2016 och var bland annat med i Portugals trupp till VM i Qatar, där han blev målskytt i åttondelsfinalen mot Schweiz.

Publicerad 2023-05-16 15:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto