Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Record: Chelsea utmanar om Ugarte

Sillybloggen

Manuel Ugarte förväntas lämna Sporting i sommar. Den 22-årige mittfältaren har kopplats ihop med Liverpool senaste tiden, men nu kommer uppgifter som gör gällande att en Premier League-konkurrent kan vinna dragkampen.

Portugisiska Record hävdar nämligen att Chelsea också vill värva Ugarte. Enligt uppgifterna har Londonklubbens ledning imponerats av Sporting-mittfältarens aggressiva stil och därmed vill man nu para ihop honom med Enzo Fernández främst.

Enligt samma uppgifter är Sporting redo att släppa Ugarte ifall man får “rätt övergångssumma”. Tidigare uppgifter har gjort gällande att uruguayanen har en utköpsklausul på 60 miljoner euro, cirka 682 miljoner svenska kronor, inskriven i sitt kontrakt.

Totalt har Manuel Ugarte, som har kontrakt till 2026, gjort ett mål samt tre assist på 85 matcher i Sporting-tröjan. På meritlistan finns även åtta landskamper för Uruguay.

Annons
Publicerad 2023-05-22 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto