Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Havertz nära Arsenal

Sillybloggen

Kai Havertz, 24, närmar sig en övergång till Arsenal, rapporterar tyska Sky.

En känslig övergång är på väg att slutföras i Premier League. Sky-journalisten Florian Plettenberg uppger att förhandlingarna är långt gångna. Havertz ska redan vara överens med Arsenal om de personliga villkoren.

Det som återstår är att Arsenal och Chelsea kommer överens om en övergångssumma, Arsenals första bud ska ha nobbats. Sky uppger att övergångssumman kommer att bli åtminstone 80 miljoner euro, motsvarande 935 miljoner kronor. Vilket gör att Chelsea i så fall får tillbaka minst den summa man betalade för Havertz när han anslöt från Bayer Leverkusen sommaren 2020.

Bayern München uppgavs tidigare utmanat Arsenal om Havertz men enligt Sky ska klubben ha informerats om att samtalen kring en flytt till Arsenal ska ha varit väldigt långt gångna och att Bayern München ska “sno” Havertz från “Gunners” bedöms som osannolikt.

Annons

Havertz stod för sju mål på 35 matcher i Premier League den gångna säsongen. Han har spelat i Chelsea sedan säsongen 2020/2021.

Publicerad 2023-06-18 11:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto