Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Quagliarella lämnar Sampdoria

Sillybloggen

Fabio Quagliarella, 40, går vidare i sin karriär – efter sju år i Sampdoria.

Under lördagskvällen gick Sampdoria och Quagliarella ut med att parterna går skilda vägar.

“Ibland tar även det vackraste slut, tyvärr har vi nått det sista kapitlet i den här långa kärlekshistorian mellan dig och mig. Ni vet att jag skulle ha velat försöka föra Sampdoria tillbaka till arenan som klubben förtjänar, men det band som finns med dig kommer definitivt inte att ta slut i dag. Jag kommer alltid att stötta Sampdoria som är ett andra hem för mig och min dörr kommer att förbli öppen. Vi kommer alltid och för alltid att vara på samma sida”, skriver den rutinerade forwarden på Instagram och syftar på att Sampdoria i år ramlade ner till Serie B.

Annons

Quagliarella är 40 år gammal, men har ännu inte gett besked om han planerar att avsluta sin karriär. Han har tidigare även tillhört klubbar som Torino, Juventus, Napoli och Udinese, och har gjort 182 mål och 53 assist på 556 framträdanden i Serie A. Totalt sett blev det 106 mål och 27 assist på 293 matcher i Sampdoria-tröjan.

Publicerad 2023-07-09 07:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto