Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:40
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Chelsea intresserat av Balogun

Sillybloggen

Arsenal-forwarden Folarin Balogun, 22, var under förra säsongen på lån hos Reims, och imponerade med 22 mål och tre assist på 39 matcher i Frankrike. Balogun var nyligen tydlig med att han inte vill gå på lån nästa säsong, och under senaste tiden har det publicerats uppgifter om att det finns intresse från flera storklubbar i Europa.

Nu rapporterar Football Transfer, vilket bland andra Daily Mail och Sky Sports uppmärksammar, att Chelsea inlett samtal med Baloguns rådgivare i ett potentiellt försök att få in forwarden i sommar. Samtidigt sägs även Milan, Inter, Marseille, Monaco och RB Leipzig visa intresse.

Arsenal rapporteras i sin tur vilja ha runt 50 miljoner pund, motsvarande 695 miljoner svenska kronor vid en försäljning. Balogun är fostrad i Arsenal och har kontrakt till 2025. Han har genom åren gjort två mål och en assist på tio matcher med London-klubben.

Annons
Publicerad 2023-07-09 08:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto