Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:30
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Två klubbar intresserade av Barcelonas Pedrola

Sillybloggen

FC Barcelona brottas med ekonomiska problem, något som har gjort att Xavi har satsat på flera talanger från den egna akademin.

Men en av spelarna som inte har lyckats ta någon fast plats i katalanernas matchtrupper är anfallaren Estanis Pedrola, som nu kan vara på väg bort från den spanska ligamästaren.

Enligt uppgifter från Mundo Deportivo är Cadiz intresserat av att låna in 19-åringen, vars kontrakt löper ut nästa sommar.

Cadiz har redan värvat Darwin Machis, Sergi Guardiola, Roger Marti och Gonzalo Escalante under sommarens övergångsfönster och sägs nu enligt uppgifterna förbereda ett lånebud på La Masia-produkten.

Mundo Deportivo uppger även att Pedrola kan bli en viktig bricka i en eventuell affär för Gironas defensiva mittfältare, Oriol Romeu.

Annons

Spanjoren har en utköpsklausul på åtta miljoner euro, motsvarande 95 miljoner kronor. En summa som klubben inte är villig att betala och således kan ett av alternativen vara att skicka Pedrola i motsatt riktning, på ett ettårslån.

Publicerad 2023-07-09 12:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto