Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:57
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Zaha i samtal med Napoli och PSG - Palace hoppfullt

Sillybloggen

Wilfried Zahas framtid är oviss. 30-åringens kontrakt med Crystal Palace gick ut den sista juni i år, och under de senaste veckorna har han kopplats ihop med flera olika klubbar.

Nu uppger The Guardian att Zaha väntas fatta ett beslut om sin framtid nästa vecka, då hans smekmånad är över. Crystal Palace rapporteras vara hoppfullt om att Zaha skriver på ett nytt fyraårskontrakt med klubben värt tio miljoner pund, motsvarande 139 miljoner svenska kronor per säsong, vilket skulle göra honom till den bäst betalda spelaren i klubbens historia, samtidigt som tidningen också skriver att det finns intresse från annat håll.

Enligt The Guardian för Galatasaray, Napoli och Paris Saint-Germain samtal med Zahas rådgivare, samtidigt som spelaren också uppges fått erbjudanden från Lazio, Fenerbahce och Al-Nassr.

Annons

Zaha rapporteras rata erbjudandet från Al-Nassr, trots att det sägs vara på 30 miljoner pund, motsvarande 417 miljoner svenska kronor per säsong, men kan enligt The Guardian möjligen välja att flytta inom Europa för att testa på en ny utmaning i karriären.

Zaha har genom åren gjort 90 mål och 76 assist på 458 matcher med Crystal Palace. Han har även en bakgrund med spel i Cardiff City och i Manchester United.

Publicerad 2023-07-09 09:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto