Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:27
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: PSG:s ledning öppet för att sälja Marquinhos

Sillybloggen

De senaste dagarna har allt kring PSG handlat om Kylian Mbappé.

Häromdagen fick lagkaptenen Marquinhos frågor om hur han såg på att storstjärnan lämnats utanför försäsongslägret i Asien.

– Det är en delikat fråga. Kylian är en exceptionell spelare, men beslutet ligger bortom oss (spelarna) och det är ledningen som tar det. Vi vill alltid utvecklas och det med rätt spelare. Jag hoppas på en bra lösning, så att han kan komma tillbaka till gruppen och hjälpa oss den här säsongen, sa brassen enligt goal.com.

Uttalandet mitt i stöket riskerar att få konsekvenser för mittbacken själv, enligt Sports Zone, som Get French Football News hänvisar till. Uppgifterna gör gällande att klubbledningen inte alls var nöjd med Maquinhos kommentar eftersom den ska ha underminerat ledningen Därför ska PSG nu vara öppet för att sälja 29-åringen.

Annons

Marquinhos anslöt till PSG år 2013 och har svarat för totalt 38 mål och 10 assist på 407 tävlingsmatcher i klubben. Hans kontrakt sträcker sig till 2028.

Publicerad 2023-07-27 17:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto