Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bilal Hussein detaljer från Hertha Berlin

Sillybloggen

Bilal Hussein spelade från start när AIK besegrade Varberg i går, måndag. Efteråt hintade mittfältskuggen om att det kan ha varit hans sista match i svartgult.

– Jag vet inte om det var det (min sista match), men jag vet att det finns intresse. Vi får se under de närmaste dagarna, sa 23-åringen till Fotbollskanalen.

Nu rapporterar Expressen att Hussein bara är detaljer från en övergång till Hertha Berlin. Tidningen hävdar att den tyska klassikerklubben har lagt ett bud på omkring åtta miljoner kronor och parterna är nu “i princip” överens om en övergång.

AIK-mittfältaren påstås samtidigt redan vara överens med Hertha Berlin om villkoren för det personliga kontraktet, och enligt uppgifterna är planen att han flyger till Tyskland redan under tisdagskvällen för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och slutföra övergången.

Annons

Samtidigt har Aftonbladet hävdat att AIK försöker köpa loss BP:s succéspelare Samuel Leach Holm, som en ersättare till Hussein. Förhandlingar mellan klubbarna pågår och det återstår att se ifall man lyckas nå en överenskommelse innan det svenska transferfönstret stänger natten till fredag.

Bilal Hussein kom till AIK 2014 och har sedan debuten gjort över 100 tävlingsmatcher i den svartgula tröjan.

Hertha Berlin huserar i 2. Bundesliga.

Publicerad 2023-08-29 15:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto