Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Diego Montiel tränar med Varberg

Sillybloggen

Diego Montiel, 28, är klubblös efter att senast ha representerat Vendsyssel i danska ligan.

Nu är mittfältaren med och tränar med Varberg. Senast han spelade i Sverige var säsongen 2018, då i Örgryte i superettan.

– Det året var han löjligt bra. Han var ”kungen av Superettan” det året och vann poängligan. Han var fantastiskt bra och gick till Danmark efter det där han varit i några år nu, säger Thomas Askebrand, sportchef i Varberg till Hallands Nyheter.

Han är på väg tillbaka från en korsbandsskada och han är inte i Varberg, för att i första hand spela till sig ett kontrakt. Även om Askebrand öppnar för att Montiel kan spela i Bois kommande säsong.

– Han är på väg tillbaka efter en korsbandsskada så han är med och tränar här. I första hand för att rehabilitera sig för att kunna komma tillbaka på fotbollsplanen fullt ut. Sen får vi se om han tycker att det kan vara intressant att han spelar här nästa år och om vi också vill det.

Annons

Montiel har tidigare till Fotbollskanalen öppnat för att det kan bli spel i Sverige:

– Det är jätteaktuellt. Allt är det. Först får man bli frisk sedan får vi se med allt sådant. Så klart hade jag velat stanna utomlands, men Sverige är ett alternativ, sa han tidigare i somras.

Montiel har tidigare spelat i klubbar som Sirius, Gefle, belgiska Beerschot och danska Vejle.

Publicerad 2023-09-06 14:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto