Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:00
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barcelona låter duon lämna efter säsongen

Sillybloggen

Sergi Roberto och Marcos Alonso är två av spelarna med utgående kontrakt i Barcelona.

Nu gör uppgifter från spanska Sport gällande att kontrakten inte kommer förlängas innan de går ut efter säsongen. Något som i sin tur skulle innebära att duon kommer att lämna klubben på fri transfer.

Varken Roberto eller Alonso har haft någon tongivande roll i Xavis lagbygge under säsongen. Roberto har dragits med en skada och när han har varit frisk har han fått sparsamt med speltid bakom portugisen Joao Cancelo, som har gått tunga minuter sedan ankomsten på deadline day. Värt att notera är även att Roberto är Barcelonas lagkapten, när han väl befinner sig på plan.

Alonso i sin tur anslöt från Chelsea inför den föregående säsongen och spelade sparsamt redan under fjolårssäsongen. Speltiden har minskat än mer under säsongsupptakten, där han har petats till förmån för Alejandro Balde till vänster i backlinjen, samtidigt som han inte lyckas konkurrera i mitten av backlinjen.

Annons
Publicerad 2023-11-04 19:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto