Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:09
Nästa

Avbryt
Försök igen

L’Equipe: Newcastle överväger Lloris

Sillybloggen

Hugo Lloris, 36, är tokpetad och har inte spelat en minut i Tottenham sedan Ange Postecoglou tog över som ny huvudtränare.

Nyligen rapporterade brittisk media att Spurs vill bryta den franske keeperns kontrakt i januari. Detta eftersom han inte har någon framtid i klubben, som också vill bli av med lönekostnaden på 100 000 pund (drygt 1,3 miljoner kronor) i veckan.

Och kanske kan en lösning vara på väg att ske.

Newcastle är nämligen på jakt efter en ny förstemålvakt efter att Nick Pope ådragit sig en axelskada som kommer hålla honom borta från spel i flera månader. L’Equipe, som ESPN hänvisar till, hävdar att “The Magpies” då ser Lloris som ett möjligt alternativ när övergångsfönstret öppnar.

Tidigare har Newcastle även kopplats ihop med David De Gea, som är klubblös efter att ha lämnat Manchester United i somras.

Annons

Lloris kontrakt med Tottenham sträcker sig till i sommar. Totalt har han gjort 447 matcher för Londonklubben sedan han anslöt från Lyon 2012.

Publicerad 2023-12-12 19:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto