Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: HBK jagar Rönning

Sillybloggen

Halmstads BK står utan målvakt.

Marko Johansson (lån från Hamburg), Malkolm Nilsson Säfqvist (såld till Djurgården) och Malte Påhlsson (utgående kontrakt) har alla lämnat de blåsvarta i vinter.

I dagarna berättade Isak Pettersson, som sitter på ett utgående avtal med Stabæk, att HBK har kollat läget med honom.

– Halmstad har hört av sig och kollat läget vad jag tänker.

HP: Vad svarade du?
– Jag sade att jag vill ta lite tid till att reflektera och se vilka alternativ jag egentligen har. Men att jag uppskattade det, sa 26-åringen till Hallandsposten .

Men fler alternativ finns på önskelistan.

HP hävdar att Tim Rönning, 24, är HBK:s andra huvudalternativ i sökandet efter en ny förstekeeper. Elfsborg-målvakten har varit petad de senaste två säsongerna och kan nu alltså hamna hos en allsvensk konkurrent i jakt på speltid.

Annons

– En mycket duktig målvakt som jag känner väl och gillar mycket, säger manager Magnus Haglund till tidningen om Rönning.

Elfsborg väntas i sin tur sälja succén Hákon Rafn Valdimarsson i vinter och värva KFF:s förre målvakt Ricardo Friedrich.

Haglund bekräftar vidare att HBK för dialog med Isak Pettersson och hans agent om en potentiell övergång. HP nämner Falkenbergs FF:s Tim Erlandsson som ett möjligt alternativ som andreslips.

Publicerad 2023-12-14 23:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto