Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Deeney kickas - efter sex matcher

Sillybloggen

Tidigare Premier League-profilen Troy Deeney, 35, skrev i somras på för League Two-klubben Forest Green Rovers som spelare, och tog i slutet av december över som chefstränare i klubben.

Nu står det att Deeney kickas – efter bara sex matcher vid sidan av planen. Under Deeneys ledning blev det tre kryss och fyra förluster, vilket alltså inte var tillräckligt för en fortsättning.

Deeney fick nyligen även rött kort och blev avstängd i fyra matcher. Samtidigt tvingades han också gå ut och be om ursäkt – efter att ha kallat egna spelare för “bebisar”.

Forest Green är just nu jumbo i fjärdedivisionen. Förra säsongen ramlade klubben ur tredjeligan.

Deeney blev den här säsongen noterad för fyra mål och en assist på 17 matcher med Forest Green. Han spelade inte – efter att ha blivit utsedd till chefstränare i klubben.

Annons

Deeney är mest känd för sina år i Watford, då han gjorde 47 mål och 21 assist på 165 matcher i Premier League. Han har även gjort 95 mål och 39 assist på 278 matcher i Championship.

Publicerad 2024-01-18 22:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto