Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:45
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Bayern har budat på Boey

Sillybloggen

Bayern München gick bet på Kieran Trippier.

Nu har den tyska jätten vänt blickarna mot Turkiet – och Galatasaray.

Transferjournalisten Fabrizio Romano hävdar att Bayern har lagt ett muntligt bud värt 15 miljoner euro (nära 170 miljoner euro) plus bonusar på Sacha Boey, 23. Klubbarna är inte dock inte överens om prislappen i nuläget då Galatasaray kräver ännu mer stålar för att sälja sin succéback, enligt uppgifterna.

– Vi kommer inte att sälja Boey för summorna som nämns i media, säger vicepresident Erden Timur.

Romano uppger att förhandlingarna pågick under natten till fredag, men utan att klubbarna nådde en överenskommelse, och samtalen fortsatte under morgonen. Transferjournalisten hävdar att Galatasaray kräver ett paket på mellan 30-35 miljoner euro (cirka 340-400 miljoner kronor) för att ge grönt ljus till en affär. Enligt Florian Plettenberg, reporter på tyska Sky, har Bayern München höjt sitt bud till 25 miljoner euro, runt 280 miljoner kronor, samt bonusar på 5 miljoner euro, ungefär 55 miljoner kronor.

Annons

När det gäller det personliga villkoren är Bayern och 23-åringen redan överens om ett kontrakt och backen har en förhoppning om att få resa till München under fredagen, för att slutföra flytten. Christian Falk, som jobbar på Bild, rapporterar att ett flyg står redo på flygplatsen i Istanbul för att Boey så fort som möjligt ska kunna genomgå läkarundersökning om Bayern München och Galatasaray hittar en lösning.

Boey, som har kontrakt till 2025, är noterad för fyra mål samt fyra assist på 83 matcher i Galatasaray-tröjan. Tidigare i karriären har fransmannen representerat Rennes och Dijon.

Publicerad 2024-01-25 20:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto