Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:51
Nästa

Avbryt
Försök igen

Ancelotti öppnar för Gutierrez-återkomst i Real Madrid

Sillybloggen

Miguel Gutierrez har gått genom Real Madrids ungdomsakademi, men när det var dags att ta klivet över till seniorfotbollen fick vänsterbacken knappt med speltid.

Detta ledde till att 22-åringen lämnade för Girona under sommaren 2022. Där har han sedan gjort succé och under säsongen har den offensivt riktade försvararen bland annat svarat för ett mål och tre assist för La Liga-tvåan.

Nu öppnar även Real Madrid-tränaren Carlo Ancelotti för att det kan bli aktuellt med en återkomst till den spanska huvudstaden för Gutierrez.

– Alla spelare i den situationen utvärderas varje dag, varje vecka. Miguel har gjort stora framsteg. Denna erfarenhet hos Girona har varit bra för honom, han spelar bra och under sommaren kommer vi att ta ett beslut tillsammans med Girona och spelaren, sa italienaren på en presskonferens under fredagen, enligt Goal.

Annons

Gutierrez har ett kontrakt med Girona som sträcker sig till sommaren 2027. Tidigare uppgifter har även gjort gällande att både Manchester City och Manchester United visar intresse för en övergång.

Publicerad 2024-02-10 09:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto