Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

The Times: Stort saudiskt bud planeras på De Bruyne

Sillybloggen

Stjärnmittfältaren Kevin De Bruyne är tillbaka från skada och spelar strålande för Manchester City. Men frågan är hur länge belgaren blir kvar i ljusblått.

Nu skriver nämligen The Times att “ett stort” saudiskt bud på 32-åringen är att vänta i sommar. Enligt tidningen har Saudiarabiens fyra största klubbar, med finansiell backning av landets statliga investeringsfond (PIF), placerat De Bruyne högt upp på önskelistan.

Saudiska högstaligan, SPL, vill nämligen fortsätta att knyta till sig högprofilerade namn. För att göra det möjligt kommer ligan att öka antalet tillåtna utländska spelare i varje spelartrupp från åtta till tio nästa säsong. 

The Times skriver vidare att även Manchester United-mittfältaren Casemiro, 32, och Liverpool-forwarden Mohamed Salah, 31, finns med högt upp på SPL:s “shoppinglista”.

Annons

De Bruynes kontrakt med Manchester City sträcker sig till sommaren 2025. Därmed vore det ett bra tillfälle för Premier League-jätten att sälja sin stjärna i år, för att inte riskera tappa honom gratis efter nästkommande säsong.

Publicerad 2024-02-23 18:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto