Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

Spansk media: Familjen begär att Real Madrid värvar Ethan Mbappé

Sillybloggen

Häromveckan uppgav BBC att Kylian Mbappé har skrivit på ett femårskontrakt med Real Madrid som börjar gälla när hans nuvarande avtal med PSG löper ut i sommar.

Stjärnan påstås få en årslön på knappt 170 miljoner kronor samtidigt som han inkasserar en sign on-bonus på nästan 1,7 miljarder kronor, utbetalad över en femårsperiod. Hyfsade villkor, med andra ord. Särskilt eftersom han också få en andel av pengarna som rullar in via bildrättigheter.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att 25-åringen och hans representanter har ställt ytterligare krav på Real Madrid.

El Chiringuito TV hävdar att Mbappés familj också har begärt att Real Madrid ska värva Kylians yngre bror Ethan, 17, från PSG. Något som “Los Blancos” ska ha gått med på.

Ethan har debuterat i PSG:s A-lag i år och varit på väg att skriva proffskontrakt med Ligue 1-jätten. Men så ser det alltså inte ut att bli, i stället kan han ta rygg på storebrorsan till Madrid.

Annons

Liksom Kylian har Ethan ett avtal med PSG som löper ut i sommar. Det handlar alltså om två bosmanvärvningar för Real Madrid.

Att “brorsor” involveras i uppgörelser mellan klubb och spelare är något udda men inte helt sällsynt. När Gianluca Donnarumma förlängde sitt kontrakt med Milan 2017 krävde han exempelvis att de rödsvart-randiga samtidigt skulle värva hans äldre bror Antonio, vilket också blev gjort.

Publicerad 2024-02-28 10:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto