Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hull-toppen bekräftar: Vill köpa loss Carvalho

Sillybloggen

Efter ett misslyckat halvår på lån i tyska RB Leipzig lånade Liverpool ut Fabio Carvalho till Championship-laget Hull under vinterfönstret.

Där har 21-åringen varit given och han har dessutom hunnit noteras för tre mål på nio ligamatcher – något som har gjort att Hull nu utforskar möjligheten att knyta till sig Carvalho på permanent basis.

I en intervju med sajten Isport.com meddelar Hulls vice-ordförande Tan Kesler att klubben kommer att försöka göra övergången permanent om man tar steget upp i Premier League inför den kommande säsongen.

– Jag ska inte säga att det är lätt eftersom det rör sig om stora summor. Han har en lön som är på Premier League-nivå och Liverpool kommer att begära en ansenlig transfersumma, säger Kesler och fortsätter:

Annons

– Om vi går upp (i Premier League) kommer vi absolut att försöka värva honom eftersom vi skulle försöka använda de intäkterna till att försöka locka till oss spelare som Fabio. Det kan vara orealistiska målsättningar för vissa av våra supportrar, men vi är väldigt optimistiska.

Publicerad 2024-03-05 23:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto