Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea vill ersätta Pochettino med succétränare

Sillybloggen

Chelseas tränare Mauricio Pochettino är pressad och det är inte otänkbart att klubben kommer att göra sig av med argentinaren om han inte får ordning på saker och ting. Förra säsongen hamnade Chelsea på en blygsam tolfte plats i Premier League, och denna säsongen går det inte mycket bättre. Med 36 inspelade poäng placerar sig Londonklubben på elfte plats med tolv matcher kvar att spela.

Det har redan cirkulerat uppgifter om möjliga kandidater till att ta över, däribland Brightons Roberto De Zerbi, Newcastles Eddie Howe och Sportings Ruben Amorim.

Nu kommer spanska AS med nya uppgifter om en möjlig ersättare till Pochettino. Det handlar om Gironas succétränare Michel Sanchez, 48. Klubben ligger – oväntat för många – tvåa i La Liga och Sanchez pekas ut som en stor anledning till detta.

Spanjoren tog över Girona sommaren 2021, och hans kontrakt med klubben sträcker sig till sommaren. Huruvida 48-åringen väljer att förlänga med Girona eller flytta till Premier League återstår att se.

Annons
Publicerad 2024-03-11 10:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto