Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: United kommer ”med stor sannolikhet” förlänga Greenwoods kontrakt

Sillybloggen

Mason Greenwood, 22, stängdes av internt i januari 2022 efter anklagelser om bland annat våldtäkt och misshandel mot sin flickvän.

I början av februari förra året lades åtalet ner. Ett nyckelvittne hade dragit sig ur och nytt material hade kommit fram. United hävde dock inte avstängningen.

I somras, strax innan fönstret stängde, valde klubben att låna ut anfallaren till Getafe. Därmed lämnade han sin moderklubb tillfälligt.

Framtiden har sedan dess varit oklar. Greenwood själv sägs vilja lämna United permanent, medan klubbens nye minoritetsägare, Sir Jim Ratcliffe, som är ansvarig över klubbens sportsliga verksamhet, öppnat för att behålla 22-åringen.

Kanske har ett första tecken kring en framtid i nordvästra England nu kommit.

Annons

Engelska Daily Mail rapporterar under tisdagen att United med stor sannolikhet kommer att nyttja en option i Greenwoods avtal med klubben, och således förlänga kontraktet till sommaren 2026.

Om det är i syfte av att behålla forwarden i klubben eller för att säkra öka hans marknadsvärde genom att förlänga kontraktet framgår inte av uppgifterna.

Greenwood har noterats för åtta mål och fem assist för Getafe denna säsong.

Publicerad 2024-04-02 13:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto