Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:39
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barcelona har ratat jättebud på Raphinha

Sillybloggen

Barcelona-stjärnan Raphinha, 27, imponerade så sent som i förra veckan med två mål i 3-2-segern mot Paris Saint-Germain på bortaplan i första kvartsfinalmötet i Champions League. Samtidigt florerar det fortsatt uppgifter om att Barcelona är öppet för att sälja brassen i sommar med anledning av att storklubben har det tufft ekonomiskt.

Nu uppger den spanska tidningen Sport att Barcelona har ratat ett bud från en Premier League-klubb på Raphinha värt 60 miljoner euro, motsvarande 695 miljoner kronor, då klubben sägs vilja ha runt 80 miljoner euro, drygt 926 miljoner kronor vid en affär.

Tidigare har det även publicerats uppgifter om att Arsenal, Chelsea och Tottenham är intresserade av Raphinha, precis som saudiarabiska Al-Hilal.

Raphinha kom till Barcelona från Leeds under 2022, och har kontrakt till 2027. Han är under den här säsongen noterad för åtta mål och tio assist på 31 framträdanden.

Annons
Publicerad 2024-04-16 09:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto