Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

AS: Bellinghams succé har redan gett Dortmund extra miljoner

Sillybloggen

Jude Bellingham, 20, lämnade i fjol Borussia Dortmund för Real Madrid, och har sedan dess gjort stor succé med 21 mål och tio assist på 36 matcher, samtidigt som “Marängerna” är på väg att vinna La Liga och är i semifinal i Champions League.

I samband med flytten i fjol meddelade Dortmund att övergångssumman var på 103 miljoner euro, knappt 1,2 miljarder svenska kronor, plus bonusar. Beskedet var också att affären skulle kunna stiga med 30 procent (cirka 359 miljoner kronor) i prestationsrelaterade bonusar.

Nu kommer den spanska tidningen AS med nya uppgifter om att Dortmund redan har tjänat extra bonus-miljoner på Bellinghams succé den här säsongen.

Enligt AS kan Dortmund, totalt sett, få in runt 133,9 miljoner euro, motsvarande 1,5 miljarder kronor (med övergångssumman inräknad), där varje enskild titel, mål och match för Bellingham ger extra bonus-pengar till den tyska klubben. Däremot har tidningen inga uppgifter om hur många miljoner Dortmund så här långt dragit in.

Annons
Publicerad 2024-04-24 09:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto