Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Inter Miami intresserat av Di Maria

Sillybloggen

Angel Di Maria, 36, sitter på ett utgående avtal med Benfica, och går en oviss framtid till mötes. Nyligen uppgav argentinska tv-kanalen TyC Sports att det inte blir en återkomst till argentinska Rosario Central, och nu kommer nya uppgifter från samma tv-kanal om stjärnans framtid.

Enligt TyC Sports är MLS-laget Inter Miami intresserat av att plocka in Di Maria, och har tagit en första kontakt om en gemensam framtid. Samtidigt uppges Di Maria i dagsläget prioritera en förlängning med Benfica – om den portugisiska storklubben erbjuder honom det.

Enligt TyC Sports var Di Marias egentliga prioritet en flytt tillbaka till Rosario Central, där han slog igenom, men det uppges just nu vara uteslutet, då det sägs finnas en hotbild mot hans familj i Rosario. Tidigare har det även skrivits om intresse från brasilianska Flamengo.

I Inter Miami spelar sedan tidigare stjärnspelare som Jordi Alba, Sergio Busquets, Luis Suarez – och inte minst Lionel Messi.

Annons

Di Maria är under den här säsongen noterad för 16 mål och 15 assist på 46 matcher med Benfica. Han har tidigare en bakgrund med spel i Juventus, Paris Saint-Germain, Manchester United och Real Madrid.

Publicerad 2024-05-02 23:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto