Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Manchester United med i jakten på Adarabioyo 

Sillybloggen

Tosin Adarabioyo har beslutat att lämna Fulham i sommar när hans kontrakt löper ut, enligt samstämmiga uppgifter. Därmed är han fri att skriva på för och ansluta till en ny klubb som bosman.

Nu kommer rapporter som gör gällande att 26-åringen är aktuell för en flytt inom Premier League.

ESPN hävdar nämligen att Manchester United är intresserat av att värva Adarabioyo. En nyckel för att ro mittbacken i hamn sägs vara klubbens nye tekniske direktör Jason Wilcox, som känner till spelaren väl sedan deras tid tillsammans i Manchester Citys akademi.

United behöver som bekant stärka sitt mittlås. Inte minst eftersom både Raphaël Varane och Jonny Evans har utgående kontrakt, där åtminstone den förstnämnde kommer att lämna. ESPN skriver att den engelska jätten är öppen för bud på Harry Maguire och Victor Nilsson Lindelöf men det är bara troligt att en av dem lämnar i sommar.

Annons

Chelsea, Tottenham och Newcastle påstås också vara med i jakten om Adarabioyo.

Adarabioyo har gjort 132 matcher för Fulham. Utöver Citys akademi har han även ett förflutet i Blackburn och West Bromwich.

Publicerad 2024-05-08 18:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto