Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea intresserat av Führich

Sillybloggen

Förra sommaren hade Chelsea-ägaren Todd Boehly på sig spenderarbyxorna när han hämtade in spelare för miljardbelopp. Men trots detta har klubben inte fått något riktigt lyft i tabellen och inför de avslutande omgångarna är laget tabellsjua i Premier League.

Detta har gjort att det har fortsatt att spekuleras kring klubbens förehavanden under det stundande sommarfönstret och nu lyfts ett tämligen okänt namn upp i diskussionen.

Enligt tyska Kicker överväger klubben nu att lägga ett bud på Stuttgarts succéytter Chris Führich. 26-åringen har svarat för en stark säsong och fick göra sin tyska landslagsdebut i oktober, han har därefter varit med och fört klubben till en Champions League-plats inför den kommande säsongen.

Sedan tidigare ryktas Bayern München, Borussia Dortmund och Bayer Leverkusen visa intresse för Führich, som enligt Kicker kostar mellan 25 och 30 miljoner euro, motsvarande 292-350 miljoner kronor.

Annons
Publicerad 2024-05-10 10:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto