Amartey målskytt mot Leverkusen

Svensklaget FC Köpenhamn tappade en hemmaledning med 2—1 till 2—3 hemma mot Bayer Leverkusen i fjärde kvalomgången till Champions League.

FC Köpenhamn mot Real Madrid.

I fotbollsmatchen blev det mycket händelserikt tidigt. Stefan Kiessling gav de tyska gästerna ledningen redan efter fem minuter. Sedan gjorde först Mathias Jørgensen 1—1 och Daniel Amartey vände i den 13:e minuten. Men glädjen blev kortvarig för innan första halvleken var slut hade Bayer Leverkusen jagat i kapp och gått om.

Pierre Bengtsson och Per Nilsson spelade hela matchen för Köpenhamn. Mikael Antonsson och målvakten Johan Wiland fanns med som ersättare.

FC Köpenhamn: Andersen - Høgli, Nilsson, Zanka, Bengtsson - Amankwaa, Claudemir, Amartey, Delaney (anf.) - Bashkim, Cornelius

Bayer Leverkusen: Leno - Donati, Spahic, Toprak, Boenisch - Castro, Rolfes - Calhanoglu, Son - Bellarabi, Kießling

Publicerad 2014-08-19 kl 21:07