Barca hade lekstuga mot Roma - Messi tvåmålsskytt i startcomebacken

Leo Messi var tillbaka i Barcelonas startelva och levererade direkt. Argentinaren blev tvåmålsskytt, precis som Luis Suarez, när katalanerna krossade Roma med 6-1.

- Vi gjorde en perfekt match, säger Suarez enligt uefa.com.

Leo Messi gjorde comeback efter skadefrånvaron med ett inhopp i El Clasico-krossen mot Real Madrid (4-0). Anfallaren var tillbaka från start när Barca tog emot Roma i Champions League. Och det skulle bli en ny kross för Barcelona.

Efter flera mycket fina lägen tidigt i matchen så skulle målet så komma i den 15:e minuten för hemmalaget. Dani Alves löpte igenom fint på högerkanten och serverade Luis Suarez ett öppet mål fram till 1-0.

Bara två minuter senare var det så dags för Leo Messi att göra sitt första mål sedan comebacken. Mycket vackert chippade argentinaren in 2-0 bakom Szczesny, men anfallaren var inte klar där.

Men först skulle Suarez göra sitt andra för kvällen precis innan den första halvleken var till ända med ett riktigt snyggt volleymål fram till 3-0 för Barcelona.

I den andra halvleken fortsatte överkörningen och Leo Messis uppvisning. Argentinaren spelade fram Gerard Pique till ett öppet mål och backen kunde göra sitt första mål för säsongen. Kort därpå var Messi på nytt ibland när han tog till vara på sin egen retur och satte 5-0 i den 60:e minuten. 6-0 kom sedan i den 77:e minuten. Neymar fick straff och slog den själv. Men brassen avslut var nonchalant och Szczesny kunde rädda. På returen störtade dock Adriano fram och dunkade in bollen i krysset.

Med matchens sista spark reducerade Edin Dzeko till 6-1. Efter storsegern var det en mycket nöjd Luis Suarez.

- Vi gjorde en perfekt match. Väldigt komplett. Leo (Messi), Neymar och jag är väldigt glada för laget och glada över att spela för laget. Messi är bäst i världen och jag är glad för honom, hans mål och det faktum att han kunde spela hela matchen i sin comeback, säger anfallaren enligt uefa.com.

Barcelona var klart för avancemang redan innan matchen och är överlägsna i toppen av grupp E.