Blytungt för Real - efter förlust mot Wolfsburg

Bundesliga

2-1 mot Barcelona i El Clasico. Det följde Real Madrid upp med att åka på en blytung 0-2 förlust mot Wolfsburg i Champions League.

Real Madrid som kom in till den första kvartsfinalen stärkta av en seger i El Clasico senast med 2-1 mot Barcelona.

De kom också in som favoriter i matchen mot tyska Wolfsburg. Ett Wolfsburg som inte alls har fått det att stämma den här säsongen i Bundesliga och parkerar just nu på en åttonde plats.

Real skulle inte få den drömstart på den här kvartsfinalen mot tyska Wolfsburg som de hade tänkt sig. 0-2 förlust blev facitet när domaren blåste för slutsignal.

Wolfsburg skulle redan efter 18 minuter av matchen göra 1-0 på straffspark. Ricardo Rodriguez stegade upp och placerade kallt in 1-0.

Real skulle få sig ännu en kalldusch sju minuter senare. Då skulle Maximilian Arnold smälla in ett blytungt 2-0 mål.

Real Madrid jagade sedan förgäves ett reduceringsmål – men någon sådan skulle aldrig komma.

Det får alltså med sig ett blytungt resultat in till returen den 12:e april hemma på Santiago Bernabeu.