Gundogan stor segerorganisatör i revanschsegern

Det såg ut att bli en repris.
Men hemma mot Barcelona fick Manchester City sin revansch när de vann med 3-1.
I huvudrollen stod nyförvärvet Ilkay Gundogan.

Manchester City åkte på en riktig stjärnsmäll i det senaste Champions League-mötet med Barcelona. Engelsmännen, med den förre Barca-tränaren Pep Guardiola vid rodret, föll med 0-4.

Under tisdagskvällen drabbades lagen samman igen och inledningsvis såg det ut att kunna bli en repris av det förra mötet.

Segervibbarna dog snabbt när Leo Messi efter 21 minuters spel satte 1-0 till gästerna.

Men City skulle svara upp.

Framför allt skulle Ilkay Gundogan svara upp.

Med drygt fem minuter kvar av den första halvleken kunde nyförvärvet från Dortmund stöta in 1-1 i öppet mål efter ett tjusigt City-anfall.

51 minuter in i matchen dundrade Kevin de Bruyne in en frispark som innebar 2-1 för City - som helt plötsligt hade vänt matchen.

I den 74:e minuten höll sig Gundogan på nytt framme. Och återigen kunde han slå bollen in i ett vidöppet mål. Ett mål som innebar 3-1.

City går därmed upp på andra plats grupp C, två poäng bakom Barcelona.