Hårt pressat PSV klarade kryss mot Atletico

Atletico Madrid gästade Eindhoven men lyckades inte få hål på hemmalaget - trots att PSV åkte på en utvisning med 25 minuter kvar.

Villarreal - Atlético Madrid
Villarreal
Atlético Madrid
STREAMA PÅ MÅNDAG

Redan tre minuter in fick Vietto en fin chans att kunna trycka in ledningsmålet då han blev frispelad, men Jeroet Zoet fick ett ben på Viettos avslut.

Efter en halvtimmes spel var det nära igen Antoine Griezmann frispelades och försökte chippa bollen över Zoet i målet men misslyckades med avslutet.
Kort därefter var det PSV som var extremt nära ledningen. Davy Pröpper kom igenom i straffområdet och var nära att skjuta 1-0 för hemmalaget men matchen var fortsatt mållös fram till halvtidsvilan.

Efter en timmes spel trodde nog de flesta att målnollan var bruten och att spanjorerna skaffat sig det så viktiga bortamålet men Diego Godin hann inte ens fira sin innickade hörna innan domaren vinkade för frispark. Reprisbilderna gav också domaren rätt - Godin klättrade på sin försvarare innan han knoppade in bollen.

Atletico fick dock en god möjlighet att pressa för ett mål i när 25 minuter återstod och Gaston Pereiro drog på sig sin andra varning. Rött kort och PSV fick avsluta matchen med en man mindre på planen.

Trots det lyckades Altetico aldrig få hål på PSV och matchen slutade 0-0 - ett resultat som det lär jublas mest åt i Nederländerna.

Så här startar lagen:

PSV: Zoet, Moreno, Arias, Bruma, Willems, Pröpper, Guardado, van Ginkel, Pereiro, Narsingh, Locadia.

Bänk: Pasveer, Isimat, Schaars, Lestienne, Jozefzoon, Brenet, Hendrix.

Atletico: Oblak; Juanfran, Godín, Savić, Filipe Luís; Gabi, Koke, Saúl Ñíguez, Óliver Torres; Griezmann, Vietto.

Bänk: Moyà, Gámez, Giménez, Kranevitter, Fernández, Correa, Torres.
-
-
Publicerad 2016-02-24 kl 22:37

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.