TV: Immobile debutmålade när Dortmund slog Arsenal

Borussia Dortmund stod för ett styrkebesked när man besegrade Arsenal med 2-0 hemma på Signal Iduna Park. Ciro Immobile gjorde första målet i matchen och sitt första mål i Dortmund-tröjan.

Fem minuter in i matchen kom Mkhitaryan in i straffområdet och föll. Publiken skrek på straff men domaren varnade för filmning.

Efter 40 minuter fick Danny Welbeck ett mycket fint läge när han blev frispelad med Weidenfeller. Men nyförvärvet chippade bollen utanför och får vänta på sitt första för klubben.

I den 45:e minuten exploderade Signal Iduna Park när nyförvärvet Ciro Immobile satte ledningsmålet. Från höger i straffområdet sköt han in bollen lågt i det bortre hörnet. Immobile har ännu inte gjort något mål i ligan för Dortmund. 1-0 mot Arsenal var hans första i nya klubben sedan flytten från Torino.

Direkt i den andra halvleken utökade hemmalaget ledningen till 2-0 när Pierre-Emerick Aubameyang fick en bra passning av Kevin Grosskreutz. Aubameyang snubblade till lite men behöll ändå lugnet och satte dit bollen.

Dortmund var aldrig riktigt hotat och kunde vinna mötet med 2-0.

Publicerad 2014-09-16 kl 22:41