Lindelöfs Benfica till slutspel - trots förlust mot Napoli

Victor Nilsson Lindelöfs Benfica föll hemma mot Napoli i Champions League-avgörandet. Men trots det är portugiserna klart för slutspel efter att Besiktas föll med hela 6-0.
- Vi gör inte vår bästa match men jag är väldigt glad att vi är vidare i alla fall, säger Lindelöf till Viasat.

Det var mycket jämnt i toppen av Champions Leagues grupp B mellan Napoli, Benfica och Besiktas som alla hade chansen att gå vidare inför den sista omgången.

Men det blev aldrig spännande. Besiktas rasade ihop totalt och föll med hela 6-0 borta mot Dynamo Kiev.

I halvtid i Benficas möte med Napoli var det 0-0, men med 3-0 i Kiev var det odramatiskt inför den andra halvan. De båda lagen gjorde dock upp om gruppsegern.

Efter en timmes spel tog Napoli ledningen. Callejon stod för en kylig chipp över målvakten och gav gästerna ledningen.

Drygt tio minuter från slutet utökade Napoli ledningen till 2-0 efter ett fint anfall. Dries Mertens satte bollen via stolpen.

Jimenez reducerade för Benfica tre minuter från slutet, men kom inte närmare än så. Napoli vann gruppen före Benfica.

- Vi gör inte vår bästa match men jag är väldigt glad att vi är vidare i alla fall, säger Victor Nilsson Lindelöf till Viasat.

Lindelöf spelade hela matchen för Benfica.