Mållöst på Etihad - Hart räddade City

0-0. Så slutade den första semifinalen mellan Manchester City och Real Madrid. Joe Hart räddade City till returen.

Kampen har börjat om en plats i Champions League-finalen i Milano. Manchester City inledde hemma mot Real Madrid.

Gästerna fick fortsatt klara sig utan Cristiano Ronaldo som inte hann återhämta sig tillräckligt efter sin lårskada och synade den mållösa tillställningen på läktaren.

I den första halvleken var det ett ganska lågt tempo i matchen. Manchester City hade svårt att skapa chanser på ett bortalag som täppte till och låg rätt i positionerna. Det var också mållöst när domaren blåste för halvtidsvila.

Den andra halvlekens första minuter innehöll mer än den första halvleken. Bland annat kom Sergio Aguero in i ett fint läge, men avslutade över. Gareth Bale anföll åt motsatt håll och gick omkull i straffområdet, domaren avfärdade dock walesarens vädjande om en straff.

Sedan skulle det dröja till matchen tog liv igen. Det gjorde när klockan precis tickat över 70 minuter - då kom ett inlägg farandes in i Citys box, där flög Jese högst och knoppade bollen i ribban.

Det var Real Madrid som fortsatte att stå för målchanserna. Pepe var ytterst nära och klämma in ledningen när bollen dimpte ner framför hans fötter efter en hörna. Men Joe Hart var som en vägg framför Citys mål och parerade bort den.

Den sömndruckna matchen slutade 0-0 - trots att tempot steppades upp en aning under slutskedet av den andra halvleken.