Man United med floppstart - här är alla kvällens CL-resultat

Här är alla resultat från kvällens Champions League-matcher.

Cristiano Ronaldo är i stekhet målform redan i säsongsinledningen. Real Madrid anfallsstjärna följde upp sina fem mål i ligan i lördags med tre till när stjärngänget inledde Champions League med klara 4—0 över Sjachtar Donetsk.

Härnäst väntar Malmö...

Målkavalkaden mot Espanyol i La Liga innebar att Cristiano Ronaldo med 231 mål på 203 matcher är tidernas målgörare i Real Madrid. Målhungern har han tagit med sig till Champions League.

Mot Sjachtar Donetsk var det anfallskollegan Karim Benzema som inledde målskytte på Bernabeu efter en halvtimmes spel. När domaren Ivan Bebek pekade på straffpunkten två gånger i början av andra halvlek klev Ronaldo fram. Båda gångerna satte portugisen bollen bakom Andrij Pjatov i det ukrainska målet.

Han nöjde sig inte med det. Ronaldos hattrick fullföljdes i 81:a minuten när Pjatov släppte en retur på Marcelos volleyskott och han nickade in 4—0.

I nästa omgång i mästerturneringen är det Malmö FF:s tur att försöka stoppa Ronaldo & Co.

Förra säsongens finalist Juventus lyckades vända underläge borta mot Manchester City och vann med 2—1. Juventus mittback Giorgio Chiellini vädjade förgäves till domaren sedan han blivit nedtryckt av City-kollegan Vincent Kompany vid en hörna och fick sig tillskrivet ett självmål i 57:e minuten. Men segern blev ändå Juventus. Mario Mandzukic fick en tå på bollen vid 1—1 och Alvaro Morata satte segermålet i 81:a minuten med ett vänsterskott som gick stolpe in förbi en chanslös Joe Hart.

Sevilla vann också i grupp D, med klara 3—0 hemma över Mönchengladbach, där Oscar Wendt spelade från start. Kevin Gameiro satte 1—0 på straff i början av andra halvlek, missade en andra tre minuter senare, men på lagets tredje straff satte Ever Banega 2—0. Jevhen Konopljanka gjorde trean.

Manchester United gjorde som rivalen City — förlorade. Trots ledningsmål sent i första halvlek genom Memphis Depay mot sin forna lagkamrater i PSV Eindhoven, så blev det nederländsk seger. Det såg mexikanen Hector Moreno till med kvittering på tilläggstid före pausen och Luciano Narsingh, som gjorde 2—1 i 57:e minuten. I samma grupp vann Wolfsburg över Pontus Wernblooms CSKA Moskva med 1—0.

I grupp C vann Atletico Madrid borta över Galatasaray med 2—0 och Benfica hemmaslog Astana med samma siffror.

Grupp A
Real Madrid-Sjachtar Donetsk 4-0 (1-0)

Mål: 1-0 Karim Benzema (30), 2-0 Cristiano Ronaldo (55 str), 3-0 Cristiano Ronaldo (63 str), 4-0 Cristiano Ronaldo (81).
Utv, Sjachtar Donetsk: Taras Stepanenko (50).

Paris SG-Malmö FF 2-0 (1-0)
Mål: 1-0 Di Angel Maria (4), 2-0 Edinson Cavani (61).

Grupp B
PSV Eindhoven-Manchester U 2-1 (1-1)
Mål: 0-1 Memphis Depay (41), 1-1 Hector Moreno (45), 2-1 Luciano Narsingh (57).

Wolfsburg-CSKA Moskva 1-0 (1-0)
Mål: 1-0 Julian Draxler (40).

Grupp C
Benfica-FC Astana 2-0 (0-0)
Mål: 1-0 Nicolas Gaitan (51), 2-0 Konstantinos Mitroglou (62).

Galatasaray-Atletico Madrid 0-2 (0-2)
Mål: 0-1 Antoine Griezmann (18), 0-2 Antoine Griezmann (25).

Grupp D
Sevilla-Mönchengladbach 3-0 (0-0)
1-0 Kevin Gameiro (47 str), 2-0 Ever Banega (66 str), 3-0 Jevhen Konopljanka (84).

Manchester City-Juventus 1-2 (0-0)
1-0 självmål (57), 1-1 Mario Mandzukic (70), 1-2 Alvaro Morata (81).

Publicerad 2015-09-15 kl 22:45