Modric efter krossen mot Liverpool: "Vi sparade energi"

Real Madrid körde över Liverpool i första halvlek på Anfield och ledde 3-0 i halvtid. Då kunde "Galácticos" slå av på takten i andra halvlek.
- Vi sparade lite energi till lördag (El Clasico), säger Luka Modric enligt goal.com.

Real Madrid var i går på besök på Anfield för första gången sedan Liverpools 4-0-triumf i åttondelsfinalen 2009. Under onsdagskvällen var rollerna omvända. Real tryckte gasen i botten och körde över hemmalaget i första halvlek. Med 3-0 med sig in i paus menar mittfältaren Luka Modric att man kunde ta det lugnt i den andra halvleken.
- Första målet knäckte dom. De förlorade entusiasm. Sen i andra halvlek sparade vi lite energi till lördag, säger kroaten enligt goal.com.

I helgen väntar nämligen Barcelona i El Clasico på Santiago Bernabeu. Och det är två lag i absolut toppform som ställs mot varandra. Real Madrid har åtta raka segrar (La Liga och CL) och Barcelona är fortfarande obesegrat och har ännu inte släppt in ett enda mål i ligan. Luka Modric tror att det blir en tajt match men hoppas att Real kniper segern.

- Jag är redo för El Clasico, hur det än går. Förhoppningsvis vinner vi för det skulle betyda väldigt mycket för vårt självförtroende, säger Modric.
Publicerad 2014-10-23 kl 16:37