Mourinho efter Drogbas straffmål: "Inte särskilt förtjust"

Eden Hazard gav Didier Drogba chansen att göra sitt första mål i Chelsea sedan återkomsten från elva meter. José Mourinho var inte nöjd med det, trots att ivorianen nätade.
- Inte särskilt förtjust. Eden är mitt förstaval, säger "Mou" till Sky Sports.

Chelsea körde över slovenska Maribor i Champions League hemma på Stamford Bridge. Slutresultatet skrevs till 6-0 för London-laget. Efter matchen var Chelseas tränare José Mourinho mycket nöjd över sitt lags prestation, men hakade upp sig på en händelse i första halvlek. I den 23:e minuten fick hemmalaget en straff, ordinarie straffskytten Eden Hazard valde att ge bollen till hemvändaren Didier Drogba. Ivorianen gjorde från elva meter sitt första mål i klubben sedan återkomsten. Men "Mou", var inte helt nöjd.
- Jag var förvånad.

- Inte särskilt förtjust. Jag har mina val och Eden är mitt förstaval, säger Mourinho till Sky Sports.

I den andra halvleken fick Chelsea en ny straff, och den gången klev Eden Hazard fram och slog in bollen.

Loic Remy tvingades utgå skadad tidigt i matchen. Anfallaren ser ut att bli borta minst ett par veckor och då även Diego Costa har skadeproblem lär Didier Drogba få en mer framträdande roll efter en säsongsinledningen där stjärnan mest suttit på bänken.

Publicerad 2014-10-22 kl 08:54

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.