Porto besegrade Antwerp - Pepe äldste målskytt någonsin

Mittbacken Pepe, 40, har skrivit historia.
Han slog till i Portos 2-0-seger mot Royal Antwerp.
Målet gör honom till den äldste målskytten i Champions League-historien, enligt ESPN.

4:18

Avbryt
Försök igen

I spelaren ovan ser du höjdpunkter från Porto-Antwerp.

Det var Porto som inledde tillställningen mot Royal Antwerp starkast.

I den 31:a minuten tilldelades hemmalaget Porto en straff. Evanilson klev fram och satte kyligt 1-0 för den portugisiska toppklubben.

I den 50:e minuten blev uppförsbacken desto brantare för Antwerp. Jurgen Ekkelenkamp satsade rejält och gick in med en öppen sula mot Porto-backen Zaidu. Han fick först ett gult kort - men situationen VAR-granskades och varningen korrigerades till en utvisning.

På tilläggstid slog den rutinerade backen Pepe till. Han höll sig påpassligt framme och nickade in 2-0. Målet innebär att han skriver historia. Mittbacken är nu nämligen den äldsta målskytten i turneringen - någonsin - med sina 40 år och 256 dagar.

Matchen slutade 2-0.

Porto: Costa - Joao Mario, Pepe, Carmo, Zaidu - Franco, Varela, Eustaquio, Pepe - Evanilson, Taremi.

Antwerp: Lammens - De Laet, Van den Bosch, Coulibaly, Wijndal - Kerk, Ekkelenkamp, Yussuf, Vermeeren, Balikwisha - Ilenikhena.

Du ser samtliga matcher från Uefa Champions League på TV4 Play.

Publicerad 2023-11-07 kl 23:09