PSG:s stjärntrio glänste i klar seger mot Bayern

Ligue 1

PSG stod för ett styrkebesked när man vann stort mot Bayern München.
Och det var stjärntrion med Edinson Cavani, Kylian Mbappé och Neymar som glänste i 3-0-segern.

Bayern-tränaren Carlo Ancelotti fick en tuff återkomst till sin gamla hemmaarena Parc des Princes. PSG spände musklerna och vann med klara 3-0.

Redan efter en och en halv minut tog PSG ledningen. Dani Alves glömdes bort i bortre delen av straffområdet och dundrade in 1-0.

Efter halvtimmens spel utökade hemmalaget ledningen. Kylian Mbappé spelade bak bollen till Edinson Cavani som från straffområdeslinjen skickade upp ett vackert skott i nättaket.

PSG var numret större än Bayern och i den 63:e minuten kom även 3-0. Kylian Mbappé grundlurade Bayern-försvaret med en snygg dribbling innan han spelade in bollen mot Neymar, tillbaka i startelvan efter sin tåskada, som påpassligt stänkte in bollen.

PSG imponerade stort och slog Bayern med 3-0.

Lagens startelvor:

PSG: Aréola - Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos, Kurzawa - Verratti, Motta, Rabiot -Mbappé, Cavani, Neymar.

Bayern: Ulreich - Kimmich, Süle, Javi Martínez, Alaba - Vidal, Thiago, Tolisso - Müller, Lewandowski, James.