Schürrle sköt Wolfsburg mot slutspel med dubbla mål

Wolfsburg är nära slutspel i Champions League.
Detta efter dubbla mål från André Schürrle borta mot CSKA Moskva.

Wolfsburg gick upp i topp av grupp B i Champions League efter en 2-0-seger mot CSKA i Moskva. Efter en mållös första halvlek klev Andre Schürrle fram och frälste tyskarna.

Drygt 20 minuter in i den andra halvleken satte Schürrle 1-0 när hans låga skott styrdes in i mål via händerna på Igor Akinfeev. Ett mål som kan komma att skrivas som ett självmål. När bara minuter återstod av matchen slog Schürrle till igen och sköt in 2-0 med ett bestämt skott.

Segern betyder att Wolfsburg är två poäng före Manchester United, som spelar senare i kväll, i toppen av grupp B. PSV är trea tre poäng bakom tyskarna.

Pontus Wernbloom spelade hela matchen för CSKA.