Stjärnorna spred ut målskyttet när Real krossade Safaris Basel - nådde 1000 mål i Europa

Behrang Safaris Basel hade det svettigt borta mot Real Madrid. Matchen slutade hela 5-1. Real Madrid nådde i och med målen, som första lag, 1000 mål totalt i Europa.

Efter ett tidigt självmål från Basel väntade Real Madrid tills halvtimmen var spealde. Då laddade man ur och framför allt var det tre stjärnor som nätade. Luka Modric spelade fram Gareth Bale till 2-0. Sedan iklädde sig Bale framspelarrollen till Cristiano Ronaldos 3-0.

James Rodriguez satte sedan 4-0 och då hade Real Madrid satt tre mål på sju minuter innan Derlis Gonzalez reducerade för gästerna.

I den andra halvleken utökade Karim Benzema till 5-1. Det blev också slutresultatet.
Behrang Safari spelade hela matchen för Basel.

Real Madrid blev i och med målen första lag att nå milstolpen 1000 mål i Europa.

Publicerad 2014-09-16 kl 22:49