Straffsituationerna som fällde Malmö FF nere i Salzburg

Det ena gav straff, det andra gjorde det inte. När Malmö förlorade tungt nere i Salzburg så var det domaren Luca Banti som mot slutet skulle hamna i fokus.

Det var två straffsituationer som skulle hamna i fokus nere i Salzburg. Först så fick hemmalaget straff i den 89:e minuten efter att Luis Carvalho fällt en spelare i straffområdet. Den italienska domaren Luca Banti valde att peka på straffpunkten. Salzburg kunde också på efterföljande straff göra 2-0, något som kan visa sig avgörande i detta dubbelmöte.

Bara minuten senare så kom Nikola Djurdjic fri i straffområdet men blev tacklad av en hemmaförsvarare. Denna gång valde Luca Banti att inte döma någon straffspark, något som väckte starka reaktioner hos Malmöspelarna.

Matchen slutade 2-0 och det svenska mästarlaget har nu ett tufft utgångsläge inför returen.

Publicerad 2015-07-29 kl 21:10