Pontus Wernbloom och Carlos Strandberg fick starta för CSKA borta mot Monaco.
Men Radamel Falcao kraschade svenskarnas fest.
Colombianen gjorde två mål i 3-0-segern.

Carlos Strandberg, med fem starter i ligan och två i Champions League, fick något överraskande chansen från start mot Monaco.

Men varken Strandberg eller Pontus Wernbloom kunde stoppa Radamel Falcao. Colombianen var glödhet och såg till att fixa segern mot ett till synes försvarssvagt CSKA.

I den 13:e minuten kunde Monaco, genom Valere Germain, ta ledningen. Sedan dröjde det en kvart innan Falcao kunde sätta dit 2-0 efter att ha smugit upp vid den bortre stolpen och stött in ett inlägg.

41 minuter in i matchen vände Falcao bort sin försvarare och satte hur kyligt som helst 3-0.

I den 62:a minuten byttes Lacina Traoré in i stället för Carlos Strandberg, som fick lämna planen utan att ha gjort några större avtryck.

CSKA har fortfarande chansen att ta andraplatsen i tabellen.