Torres om straffmissen: "Vi fick lida i några minuter"

Atletico Madrid är finalklart i Champions League. Det blev ändå mer nervöst än det behövde då Fernando Torres missade en straff med några minuter kvar.
- Han räddade och vi fick lida några ytterligare minuter, säger han.

Villarreal - Atlético Madrid
Villarreal
Atlético Madrid
STREAMA PÅ MÅNDAG

För tredje gången i historian så har Atletico Madrid tagit sig hela vägen fram till final i Champions League eller Europacupen - tidigare 1974 och 2014. Denna gång så gjorde man det genom att slå ut först Barcelona och sedan Bayern München. Det är första gången sedan 2004 ett lag gått vidare att slå ut båda dem två bjässarna under samma turneringssäsong.

I dagens returmöte i München så var Atletico dock väldigt illa ute i den första halvleken då laget blev rejält tillbakatryckta.

- Under den första halvleken så kunde vi inte hitta sätt att återfinna bollen och de tvingade oss att spela väldigt lågt. Och i pausvilan så pratade vi väldigt mycket om det och att spela högre och vara modigare när vi går på kontringar. Det var så vi skaffade oss målet, men i slutet så var vi så trötta så att vi sjönk ner igen, sa Fernando Torres till Viasat efteråt.

Just spanjoren skulle spela en huvudroll i matchen då han först spelade fram Antoine Griezmann till 1-0, för att sedan skaffa sitt lag en straff med tio minuter kvar att spela. Men istället för att stänga igen kampen, så räddade Manuel Neuer bollen och skapade drama ända fram till slutsignal.

- Ja, vi kunde ha avslutat matchen där. Men han räddade och vi fick lida i några ytterligare minuter, fortsatte Torres.

Publicerad 2016-05-03 kl 23:05

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.