Tottenham föll inför storpublik på Wembley

Tottenham hade storpublik på Wembley i Champions League-premiären mot Monaco.
Då föll London-laget tungt med 2-1.

2010/2011 var året då Tottenham senast spelade i Champions League. Spurs har sedan dess haft svårt att kvalificera sig till turneringen, och lyckades först förra säsongen då klubben kom trea i Premier League.

Men under onsdagen var det dags igen. Matchen mellan Tottenham och Monaco spelades på Wembley på grund av att White Hart Lane är under ombyggnation och 85 000 åskådare satt på läktarna för att se mötet.

Det blev dock en tung start för hemmalaget. Efter kvartens spel dunkade Bernardo Silva in bollen bakom Hugo Lloris fram till 1-0.

I den 31:a minuten skulle det bli ännu värre för Spurs. Bollen nådde turligt fram till Thomas Lemar som dundrade in 2-0 i närmsta krysset. Lemar ersatte skadade Nabil Dirar redan i den 5:e minuten.

Tottenham skulle trots allt få något att ta med sig in i den andra halvleken. På en hörna i slutminuterna av första nickade Toby Alderwiereld in reduceringsmålet för hemmalaget.

I den andra halvleken var Tottenham ute efter en kvittering. Men det ville sig inte för London-laget. Det blev en tung förlust inför storpubliken på Wembley.