TV: Atletico slog Olympiakos efter hattrick av Mandzukic

Atletico Madrid besegrade Olympiakos med 4-0 efter att kroaten Mario Mandzukic gjort ett hattrick i matchen.

Atletico Madrid tar emot Olympiakos hemma på Estadio Vicente Calderón.

Det tog bara nio minuter sedan hade hemmalaget tagit ledningen. Det var efter slarv i Olympiakosförsvaret som Raul Garcia kunde stöta in 1-0.

Det är en tuff match, med hårda tacklingar från båda hållen. Domaren har redan i den första halvleken fått visa upp sitt gula kort åt Cristian Ansaldi efter en våldsam tackling.

Raul Garcia var ypperst nära att ge sitt Atletico 2-0 när han i offensivt straffområde cykelsparkade från en snäv vinkel. Men bollen gick tätt utanför och uddamålsledningen kvarstår i matchen.

I den 37:e matchminuten serveras Mandzukic bollen inne i straffområde efter att försvaret misslyckats med att rensa undan bollen. Stjärnanfallaren kunde enkelt placera in 2-0 till Atletico.

-----

Ett fint inlägg av Arda Turan når Mario Mandzukic panna i den 62:a minuten. Kroaten kunde enkelt sätta dit pannan och trycka in 3-0 till Atletico. Bara minuten senare nickade även stjärnanfallaren in 4-0 på frispark.

Diego Simone valde i mitten av den andra halvleken att byta ut tremålsskytten Mandzukic, som fick stående ovationer av sin tränare.

Atletico Madrid: Moyá; Juanfran, Giménez, Godín, Ansaldi; Tiago, Gabi; Koke, Arda, Raúl García; Mandzukic

Olympiakos: Roberto, Maniatis, Botía, Elabdellaoui, Abidal, Masuaku, Milivojević, Afellay, N’Dinga, Domínguez, Mitroglou.

Publicerad 2014-11-26 kl 22:40