TV: Bayern München med ny kross - klara för avancemang

9-2 på två matcher mot Viktoria Plzen.
Bayern München gjorde på nytt processen kort med det tjeckiska laget under onsdagen, efter 45 minuters spel ledde nämligen tyskarna med 4-0.

1:09
Mané ger Bayern ledningen mot Plzen
1:04
Goretzka placerar in 3-0
1:03
4-0 Goretzka - Bayern Munchen kör över Plzen

Det var ingen rolig upplevelse för Viktoria Plzen senast på Allianz Arena när Bayern München körde över Plzen med 5-0. Det skulle inte bli så mycket roligare ikväll.

Det började inte direkt lovande för tjeckerna. Innan matchen var en kvart gammal hade både Sadio Mané och Thomas Müller skrivit in sig i målprotokollet.

Leon Goretzka ville inte vara sämre han och satte dit 3-0 efter 25 minuters spel. Goretzka skule sedan fördubbla sin målskörd efter 35 minuters spel.

Även om matchen i stort sett redan var över efter en halvlek så fick ändå Viktoria Plzen mer att säga till om i den andra halvleken.

Adam Vilkanova dunkade dit 1-4-bollen och även om det inte skulle komma att betyda något för Plzen så var det för Bayern München det första målet tyskarna släppte in i årets Champions League-säsong.

Endast ett lag har nu nollan intakt i Champions League och det är belgiska Club Brugge.

Men Viktoria Plzen nöjde sig inte med ett mål utan Jan Kliment skulle också få in 2-4 bakom Sven Ulreich i Bayerns mål.

Viktoria Plzen: Stanek - Havel, Hejda, Tijani, Jemelka - Kalvach, Bucha - Kopic, Vlkanova, Mosquera - Chory

Bayern München: Ulreich - Mazraoui, Pavard, Upamecano, Stanisic - Goretzka, Kimmich - Sané, Muller, Coman - Mané

Champions League streamas på Telia och C More.